Huset i Cucuron

Spesielt utvalgte kan leie huset når vi ikke er der selv.  Dessverre er det store deler av året. Vi brukte år av vårt liv til å velge området for  vårt franske hjem, like lang tid på å finne huset, og enda lenger tid på å gjøre huset til et hjem.  Omsider har vi kommet dit.  Mange erfaringer rikere.

Huset byr på 2 badeværelser, to soverom, 2 sovehemser, stuer og velutstyrt kjøkken.  Peiser i begge stuene.  Varmekabler i soveroms- og badeavdelingen.  Intim og usjenert hage med frukttrær; fikner, moreller, aprikoser og oliven.   Sol  hvis du ønsker, men skygge under trærne når varmen blir for intens.

I tillegg er det et gjesteanneks og et lite basseng av nyere dato. Annekset består av kombinert kjøkken-/oppholdsrom, et lite soverom og et lite dusjbad.

etangen

Den sjarmerende “damplassen” i byen en tidlig morgen

 

Hvis du ønsker å leie huset kan du sende en epost til arne(alfakrøll)ordsmia.no

Leave a Reply